Size daha iyi hizmet verebilmek için çerezleri kullanıyoruz.
Verilerinizin nasıl korunduğunu görmek ve detaylı bilgi edinmek için sayfanın altındaki kişisel verilerin korunması politikamızı inceleyebilirsiniz.
Kur’an Meal-Tefsir - Geniş Açıklamalı (Ciltli)
Mehmet Okuyan24 Saat Içinde Kargoda
Üzgünüz, Sonuç Bulunmadı
İstanbul Kurtulurken
5 İş Günü İçinde Kargoda
175 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!
Her şey inceliğinden, insan kabalığından kırılır ya, İstanbul da öyledir. Dört yıl ölüm kusan silahların henüz barutu tüterken, koalisyon güçleri İstanbula girdi. Bu işgal, kentsel yerleşimi 3 bin yıla varan İstanbula, yine batıdan uzanan ikinci hoyrat eldi. Güle oynaya gelip, karabasan gibi çöktüler İstanbul ufuklarına. Ve zafer şarkıları söyleyenler, aynı gün Haydarpaşaya inen Mustafa Kemal Paşayı ne gördü, ne de duydu.
Onlar her şey kontrol altında sanırken, güneş kar topluyordu, aslında. Bu yabanlık, Türke ağır gelmişti. Canını dişine taktı ve çığ olup aktı, Erzurumdan İzmire. Beş yıl önce düşte görse hayra yoramayacaklar, sonunda geldikleri gibi gittiler.
Daha önce Ermeniyi kışkırtmaları, Anadoluyu Ermenisiz bırakmıştı. Bu işgal yüzünden de, İstanbul Rumsuz kaldı. Yurt sevgisi büyük aşk da, ona gönül vermek yetmez, gönlünü de almak gerek.
- Son 30 gün içindeki en düşük fiyat : 33,75 ₺
- Ürün Kodu: A.115690
- Yazar: Mahir Aydın
- Yayınevi: İlgi Kültür Sanat Yayınları
- Barkod: 9789944978804
- Cilt Durumu: Ciltsiz
- Kağıt Türü: 1. Hamur
- Kapak Türü: Karton
- Yayın Dili: Türkçe
- Sayfa Sayısı: 320
- Basım Tarihi: Haziran 2011
- Kaçıncı Baskı: 1.Baskı
- Son Basım Tarihi: Haziran 2011
- Ebat: 14,5 X 23,5
- Editör: Metin Ünver
- Yayın Yönetmeni: Ahmet İzci
- Grafiker: Adem Şenel, Yunus Karaaslan
Giriş Yap
Yeni Hesap Oluştur