Bugün 221 kisi bu ürünü görüntüledi

Uluslararası Vergi Sistemi ve Denetim

195,30 ₺ Yayıncı Liste Fiyatı : 217,00 ₺

3 İş Günü İçinde Kargoda

395 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

Puanınız

Vergi Müfettişleri Dr. Mustafa Göktuğ Kaya ve Hüseyin Kamil İlik'in bu kitabı, başta ABD; İngiltere, Almanya gibi çeşitli ülkelerdeki vergi sistemini, uygulamasını ve denetimini Türk vergi sistemiyle karşılaştırarak değerlendirmek gibi zor bir misyonla yola çıkıyor. Yazarlar bu ülkelerdeki vergi yapısını, idare ve denetim yönünden örgütlenmeyi, vergi denetim sis- temini, uygulama farklılıklarını, vergi cezalarını ve uygulanma biçimlerini, ortaya koydukları için kitap, tam anlamıyla adına yakışır bir Uluslararası Vergi Sistemi ve Denetim kitabı olarak karşımıza çıkıyor.

Kitap yalnızca teorik bir kitap olmakla sınırlı kalmayıp uygulamayı ele alıp değerlendirmesi açısından büyük önem taşıyor. İşin teorik yanından kopmamış olsam da uzun zamandır vergi uygulamasından uzak kaldığım için bu kitabın bana bilgilerimi tazeleme ve genişletme imkânı yarattığını ifade etmek isterim.

Kitabın bence en önemli ve ayırt edici özelliği hem bir ders kitabı hem de uygulamayı anlatan bir uygulama kitabı olması. Ben de bu yaklaşımı sürekli denediğim için böyle bir harmanlamayı yapmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Kaya ve İlik, bu zor görevi başararak son derecede yararlı bir esere imza atmışlar.

Kitabı vergiyle ilgilenen ve konuyu merak eden herkese öneriyorum.

Dr. Mahfi Eğilmez

  • Kapak Türü: Karton
  • Sayfa Sayısı: 322
  • Basım Tarihi: Temmuz 2016
  • Kaçıncı Baskı: 2.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Temmuz 2017
  • Ebat: 16 X 24

Yazarın Diğer Kitapları
Okurlarımız Bunları da Beğendi