Bugün 225 kisi bu ürünü görüntüledi

Yeni Yaklaşımlarla Uluslararası Ticaretin Finansmanı

176,40 ₺ Yayıncı Liste Fiyatı : 196,00 ₺

3 İş Günü İçinde Kargoda

395 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

Puanınız

Global dünyada büyümek isteyen her işletmenin dış pazarlara açılması gerekmektedir. Uluslararası piyasalardaki rekabet şartları ise ulusal piyasalara göre daha karmaşıktır. Bu piyasalarda belirli bir yer edinmek ve varlıklarını sürdürmek isteyen işletmelerin gerek üretim gerek pazarlama gerekse finansman açısından her yönüyle rakiplerinden üstün olmaları gerekmektedir. Bu aşamada işletmeler için en büyük problemlerden biri uluslararası piyasalarda kalıcı olmalarını sağlayacak finansmanı nasıl sağlayacakları ve bu piyasalardaki değişkenliğe karşı kendilerini nasıl koruyacakları noktasıdır.
Bu kitap, toplam dokuz bölümden oluşmakta olup uluslararası ticaret teorilerinden başlayarak işletmelerin uluslararası ticarette uygulayabilecekleri ödeme yöntemleri, döviz kurundan kaynaklı risklerin yönetimi, işletmelerin uluslararası piyasalarda yaşadıkları finansman çözümlerine devlet tarafından verilen destekler, işletmelerin kullanabilecekleri alternatif finansman teknikleri, günümüzde çok yaygın olarak kullanılmasa da gelecekte uluslararası ticarette önemli bir role sahip olacağına inandığımız blokchain teknolojisi ve kriptoparalar, ihracat ve ithalat süreci, ihracat kadar önemi olan özellikle hammadde açısından büyük önem arz eden ithalatın finansmanı ve son olarak gümrük rejimleri konuları hem teorik hem de uygulama örnekleriyle açıklanmaktadır.
Kitabımızın, uluslararası ticaretin finansmanı konusunda bilinçlenme hedefine ulaşmak isteyen işletmeler başta olmak üzere öğrencilerimize ve hocalarımıza yararlı olmasını temenni ederiz.

  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 316
  • Basım Tarihi: Haziran 2022
  • Kaçıncı Baskı: 1.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Haziran 2022
  • Ebat: 16,5 X 24

Okurlarımız Bunları da Beğendi