Bugün 34 kisi bu ürünü görüntüledi

Dullara Yas Yakışır

1. Hamur
Kapak: Karton
9,75 ₺ Yayıncı Liste Fiyatı : 15,00 ₺
Stokta Yok

279 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

Puanınız

Erendiz Atasü, Dullara Yas Yakışır adlı bu kitabında yine kadınların yüreğine dokunuyor. Kadın sorununa en duyarlı yaklaşan yazarlardan biri olan Atasü, öykülerinde kadını, sevginin rolünü ve kadının yerini gösterdiği gibi, bunların çağdaş kadının gerçek duyguları ve özlemleriyle çeliştiğini de sergiler.

Dullara Yas Yakışır'daki öyküler, 80'li yıllardaki toplumsal koşulların ışığı çerçevesinde her yaştan kadının toplumdaki yerini, iş ve aile hayatındaki sıkıntılarını yalın bir dille okuyucuya sunuyor.

"... Ve kadınlar oyunlarını kendileri yazmazlar, onlar için önceden yazılmış rollere çıkarlar. Ve yaşam boyu başkalarının kararlaştırdığı rolleri sürdürürler. Birer "oyun kişi" olup çıkarlar. Kadınların yaşamı budur işte. Onlar gerçeği arayamaz, bulsalar bile söyleyemezler; ne kocalarına, ne çocuklarına, ne patronlarına. Gerçek dudaklarını yakar, cezalandırır onları.”

  • Kapak Türü: Karton
  • Türü: Siyah Beyaz
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 202
  • Basım Tarihi: Mart 2012
  • Kaçıncı Baskı: 1.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Mart 2012
  • Ebat: 13,5 X 19,5
  • Twitter: http://www.twitter.com/everestkitap
  • Facebook: facebook.com/everestyayinlari
  • Instagram: instagram.com/everestyayinlari
  • Yayına Hazırlayan: Aylin Samancı
  • Yayın Yönetmeni: Cem İleri
  • Grafiker: Utku Lomlu

Yazarın Diğer Kitapları
Okurlarımız Bunları da Beğendi