Kampanyalar
Tüm Kampanyalar
Haftanın Fırsatı
-45

Binbir Gece Masalları (2 Cilt Takım)

Kolektif
258,50 ₺470,00 ₺

24 Saat Içinde Kargoda

Fırsatları Kaçırma
Yayınevleri
Çocuk Kitapları Ayın Yazarı
Aranıyor...

Üzgünüz, Sonuç Bulunmadı

Kampanya sayfalarımıza göz attınız mı?
Tüm Kampanyalar

WEB SİTESİ VE ÇEREZ AYDINLATMA METNİ


TAM ADRES ELEKTRONİK TİCARET VE YAYINCILIK LİMİTED ŞİRKETİ (“TAM ADRES” veya “Şirket”) Veri Sorumlusu sıfatıyla, kişisel verilerinizin korunmasına büyük önem vermektedir. İşbu Aydınlatma Metni ile, kişisel verileriniz hakkında, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK” veya “Kanun”), Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ ve sair mevzuatlara göre sizleri bilgilendirmek isteriz.


TAM ADRES, kişisel verileri işlerken aşağıdaki ilkeleri benimsemiştir.

  • Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma.
  • Doğru ve gerektiğinde güncel olma.
  • Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme.
  • İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma.
  • İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme.

Facebook Hesabınız ile giriş yapmanız halinde:


Web sitemiz üzerinden Facebook hesabınızla bağlanarak oturum açabilirsiniz.  

Facebook hesabınıza ilişkin veri koruması ve kullanım şartlarının Facebook hesabınız için geçerli olduğunu hatırlatmak isteriz. (https://www.facebook.com/about/privacy/previous)


Facebook hesabınızla web sitemiz üzerinden giriş yaparak, “www.tamadres.com” internet sitesinde üyelik oluşturabilirsiniz. Bu kapsamda Facebook bize Facebook hesabınızdaki bazı kişisel verilerinizi tarafımıza aktaracaktır. Web sitemize üye olabilmeniz için, web sitemizde yer alan “Site Kullanım Koşulları ve Üyelik Sözleşmesini” kabul etmeniz gerekmektedir. Facebook hesabınız olmadan da her zaman web sitemize üye olarak giriş yapabilirsiniz. 


Veri sorumlusunun kimliği

Şirket Unvanı : TAM ADRES ELEKTRONİK TİCARET VE YAYINCILIK LİMİTED ŞİRKETİ

Mersis No : 0613067710400016

İletişim Adresi : HALKALI MERKEZ MAH. HALKALI CAD. ERCEM PETROL 234/B KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

Telefon No : 0850 259 1919

E-Posta adresi : [email protected]

KEP Adresi : [email protected]


İşlenen kişisel verileriniz 

Kişisel Veri Kategorisi

Kişisel Veri

Kimlik

Ad Soyad, TC Kimlik No, Vergi Kimlik No

Finans

Kart Numarası, Son Kullanma Tarihi, CVV

İletişim

E-Porta Adresi, İletişim Adresi 

İşlem Güvenliği

IP Adres Bilgileri, İnternet Sitesi Giriş Çıkış Bilgileri

Pazarlama

Çerez Kayıtları İle Elde Edilen Bilgiler


Kişisel veri toplamanın yöntemi 

Kişisel verileriniz, tamamen veya kısmen otomatik yollarla ya da veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yöntemlerle bizzat Şirketimiz tarafından veya Şirketimizin hizmet aldığı üçüncü kişi iş ortakları vasıtasıyla aşağıda belirtilen şekillerde elde edilmektedir. 

Kişisel verileriniz; 

  1. Şirket internet sitesinde yer alan üye formunun doldurulması
  2. İnternet sitesi üzerinden alışveriş yapılması
  3. İnternet sitesini ziyaret edilmesi halinde çerezler vasıtasıyla otomatik yolarla elde etmektedir.

Kişisel verilerinizin işlenme amaçları ve hukuki sebebi

Kişisel verileriniz sizlere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla aşağıda yer alan amaçlar ve hukuki sebepler kapsamında elde edilmekte ve işlenmektedir.

  • Web sitesi ziyaretleri sırasında KVKK madde 5/2-f uyarınca şirketin meşru menfaatleri uyarınca işlem güvenliği bilgileri elde edilmekte ve işlenmektedir.
  • Üyelik sekmesinde yer alan üye formunu doldurmanız ve üye olmanız halinde, üyelik sözleşmesinin ifası amacıyla KVKK madde 5/2-v uyarınca Şirket ile aranızdaki sözleşme ilişkisine dayanarak kimlik ve iletişim bilgileriniz,
  • İnternet sitesi üzerinden sipariş vermeniz halinde mal/hizmet satış süreçlerinin yürütülmesi ve mesafeli satış sözleşmesinden doğan yükümlülüklerin yerine getirilmesi amacıyla KVKK madde 5/2-c uyarınca şirketimiz ile aranızdaki sözleşmeye ve kanuni yükümlülüklere dayanarak, 
  • Satın alınan mal ve hizmetler kapsamında üyelerin bilgilendirilmesi amacıyla,
  • Finans bilgileri internet sitesi üzerinden yapılan alışverişlerin gerçekleştirilebilmesi amacıyla elde edilmekte ve SSL güvenlik yöntemi ile tutulmaktadır.   
  • Reklam, kampanyalara ilişkin bilgilendirilmeniz amacıyla ticari elektronik iletiler ancak KVKK madde 5/1 uyarınca açık rızanız ve 6563 sayılı Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik madde 6’ da yer alan istisnalar haricinde madde 5’de düzenlediği şekilde tarafınızca veya İleti Yönetim Sistemi (İYS) üzerinden onay vermeniz halinde gönderilebilecektir.

Çerez kayıtları ile ilgili detaylı bilgiler “ÇEREZLER” başlığı ile verilmiştir.


Kişisel verilerin kimlere ve hangi amaçla aktarılabileceği

İşlenen kişisel verileriniz yukarıdaki amaçlar ve KVKK madde 8 ve 9’da yer alan şartlara göre; kanunen açık rıza alınması gereken hallerde açık rıza alınarak ve kanun ile belirlenmiş koşullar çerçevesinde zorunlu olduğu durumlarda ve zorunlu olduğu kadarıyla;

(1) İş organizasyonun ve planlamasının yürütülebilmesi adına gerektiği durumlarda grup şirketlerle, ilgili müşteri, iş ortağı ve tedarikçilerle

(2) Kanunu yükümlülükler kapsamında yetkili kamu kurum ve kuruluşları, 

(3) Hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi kapsamında danışman avukata, adli ve idari makamlara,

(4) Bilişim hizmeti (web hosting, kurumsal mail vb.) aldığımız yurtdışı hizmet sağlayıcılarına açık rızanız kapsamında aktarılabilmektedir.


ÇEREZLER

Reşit Olmayanlar

18 yaşın altındaysanız Web Sitesi’ni ebeveynlerinizin refakati altında ziyaret etmeniz gerekmektedir. Ebeveynlerinizin refakati olmadan bu Web Sitesi’ni kullanmamanız ve hiçbir kişisel verinizi paylaşmamanız gerekmektedir.


Çerez Kullanımı

İnternet sitemizden en verimli şekilde faydalanabilmeniz ve kullanıcı deneyiminizi geliştirebilmek için Çerez kullanıyoruz. Çerez kullanılmasını tercih etmezseniz tarayıcınızın ayarlarından Çerezleri silebilir ya da engelleyebilirsiniz. Ancak bunun internet sitemizi kullanımınızı etkileyebileceğini hatırlatmak isteriz. 


Çerez nedir ve neden kullanılmaktadır?

Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla cihazınıza veya ağ sunucusuna depolanan küçük metin dosyalarıdır.


İnternet Sitemizde Çerez kullanılmasının başlıca amaçları aşağıda sıralanmaktadır:

  • İnternet sitesinin işlevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,
  • İnternet sitesini iyileştirmek ve internet sitesi üzerinden yeni özellikler sunmak ve sunulan özellikleri sizlerin tercihlerine göre kişiselleştirmek;
  • İnternet sitesinin, sizin ve şirketimizin hukuki ve ticari güvenliğinin teminini sağlamak.

Çerez türleri

Oturum Çerezleri

(Session Cookies)​​

Oturum Çerezleri ziyaretçilerimizin İnternet Sitesini ziyaretleri süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici Çerezlerdir.

Bu tür Çerezlerin kullanılmasının temel amacı ziyaretiniz süresince İnternet Sitesinin düzgün bir biçimde çalışmasının teminini sağlamaktır


Örneğin; birden fazla sayfadan oluşan çevrimiçi formları doldurmanızın sağlanmaktadır.

Kalıcı Çerezler

(Persistent Cookies)

Kalıcı Çerezler İnternet Sitesinin işlevselliğini artırmak, ziyaretçilerimize daha hızlı ve iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılan Çerez türleridir.


Bu tür Çerezler tercihlerinizi hatırlamak için kullanılır ve tarayıcılar vasıtasıyla cihazınızda depolanır.


Kalıcı Çerezlerin bazı türleri; İnternet Sitesini kullanım amacınız gibi hususlar göz önünde bulundurarak sizlere özel öneriler sunulması için kullanılabilmektedir.


Kalıcı Çerezler sayesinde İnternet Sitemizi aynı cihazla tekrardan ziyaret etmeniz durumunda, cihazınızda İnternet Sitemiz tarafından oluşturulmuş bir Çerez olup olmadığı kontrol edilir ve var ise, sizin siteyi daha önce ziyaret ettiğiniz anlaşılır ve size iletilecek içerik bu doğrultuda belirlenir ve böylelikle sizlere daha iyi bir hizmet sunulur.

Teknik Çerezler

(Technical Cookies)

Teknik Çerezler ile internet sitesinin çalışmasının sağlanmakta, internet sitesinin çalışmayan sayfaları ve alanları tespit edilmektedir.

Otantikasyon Çerezleri

(Authentication Cookies)

Ziyaretçiler, şifrelerini kullanarak internet sitesine giriş yapmaları durumunda, bu tür Çerezler ile ziyaretçinin internet sitesinde ziyaret ettiği her bir sayfada site kullanıcısı olduğu belirlenerek, kullanıcının her sayfada şifresini yeniden girmesi önlenir.

Flash Çerezler

(Flash Cookies)

İnternet sitesinde yer alan görüntü veya ses içeriklerini etkinleştirmek için kullanılan Çerez türleridir.

Kişiselleştirme Çerezleri

(Customization Cookies)

Kullanıcıların tercihlerini farklı internet sitelerinin farklı sayfalarını ziyarette de hatırlamak için kullanılan Çerezlerdir. Örneğin, seçmiş olduğunuz dil tercihinizin hatırlanması.

Analitik Çerezler

(Analytical Çerezler)

Internet sitesini ziyaret edenlerin sayıları, internet sitesinde görüntülenen sayfaların tespiti, internet sitesi ziyaret saatleri, internet sitesi sayfaları kaydırma hareketleri gibi analitik sonuçların üretimini sağlayan Çerezlerdir.


İnternet sitemizde kullanılan çerezlere ilişkin bilgiler

Servis Sağlayısı

Çerez İsmi

Çerez Tanımı

Çerez Tipi

Çerez Süresi

         
         
         

Çerezlerin kullanımı veri sahipleri tarafından engellenebilir mi?

Adobe Analytics

http://www.adobe.com/tr/privacy/opt-out.html 

Google Adwords

https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=tr 

Google Analytics

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout 

Google Chrome

https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=tr 

Internet Explorer

https://support.microsoft.com/tr-tr/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-Çerezler 

MozillaFirefox

https://support.mozilla.org/tr/kb/Çerez%20Yönetimi 

Opera

http://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/ 

Safari:

https://support.apple.com/kb/ph19214?locale=tr_TR 


İlgili kişinin 11 inci maddede sayılan diğer hakları

Değerli web sitesi ziyaretçilerimiz KVKK ’nın 11. maddesi uyarınca aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu bildiririz:

  • Kişisel verilerinin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilmesi
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme
  • Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi veya yok edilmesine ilişkin işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme

KVKK ‘nın 11. maddesindeki haklarınız ile ilgili taleplerinizi, Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ ’e göre “www.tamadres.com” web sitemizden ulaşabileceğiniz İLGİLİ KİŞİ BAŞVURU FORMU ‘nu doldurarak şirketimize iletebilirsiniz. Talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde başvurularınız ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir.


Yukarıda yer alan Web Sitesi ve Çerez Aydınlatma Metnini okudum ve anladım. Bu Metinde yer alan kişisel verilerimde bir değişiklik meydana gelmesi halinde bu durumu derhal TAM ADRES’ e bildireceğimi taahhüt ederim. 


Ad-Soyad:

Tarih:

İmza:




WEB SİTESİ AÇIK RIZA BEYANI


TAM ADRES ELEKTRONİK TİCARET VE YAYINCILIK LİMİTED ŞİRKETİ (“TAM ADRES” veya “Şirket”) tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK” veya “Kanun”), Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ ve sair mevzuatlara uygun olarak “Web Sitesi ve Çerez Aydınlatma Metni” ile kişisel verilerin hangi amaçla işleneceği, kişisel verilerin kimlere ve hangi amaçla aktarılabileceği, kişisel veri toplamanın yöntemi ve hukuki sebebi, KVKK ‘nın 11.maddesinde sayılan haklarım konusunda bilgilendirildim.  


İş bu Aydınlatma Metni doğrultusunda, 


Açık Rıza Konusu

Onay

Veriyorum

Onay

Vermiyorum

Web sitesi sunucuları yurtdışında bulunduğundan ve Yedekleme sistemi için yurtdışı hizmet sağlayıcılarına aktarılmasına özgür irademle,


Ad-Soyad:

Tarih:

İmza: