https://tamadres.com/media/magefan_blog/Okula_D_n_in_Kapsaml_Okul_-_K_rtasiye_Al_veri_i_Listesi.png

Okula Dönüş İçin Kapsamlı Okul – Kırtasiye Alışverişi Listesi

fedev fedev
Ekleme Tarihi: Eylül 21, 2021


Eylül ayının gelmesiyle beraber okula dönüş heyecanı sadece öğrencileri değil, velileri de sarmaya başladı. Yeni ajandalar, kalemler, defterler almak çocukları her zaman mutlu eder. Ancak bu okula dönüş zamanı bazen velileri maddi ve manevi olarak zorlayabilir. Tamadres, gerçekçi bir okula dönüş için kapsamlı okul – kırtasiye alışverişi listesi ile size rehberlik etmeye hazır. Bu listede okula dönüş için bilmeniz gereken ya da almanız gereken her şeyi bulabilirsiniz.

Okul Alışverişine Nereden Başlanmalıdır?

Okuldan okula, sınıftan sınıfa ya da öğretmenden öğretmene değişebilen ihtiyaç listesi için öncelikle öğretmene ya da okula danışabilirsiniz. Ardından tavsiye edilen ürünleri de ihtiyaç listenize ekleyebilirsiniz. Sırt çantası, kalem kutusu gibi eşyalar birkaç yıl dayanıklılığa sahiptir. Ancak kalem, defter, silgi gibi ürünler yıprandığı, kaybolduğu ya da yetersiz kaldığı için her sene yenilenmelidir. Okula dönüş kampanyalarından yararlanarak en uygun fiyatlarla listenizi tamamlayabilirsiniz. Kırtasiye alışverişi yaparken alacağınız kişinin zevklerini, sevdiği renkleri ya da kahramanları, tarzını göz önünde bulundurmanız gerekir.

Defterler

Bir okula dönüş kırtasiye alışverişinin olmazsa olmazı, defterlerdir. Okul başlamadan önce hangi dersler için ne tür defter alınması belirlenmesi, defter alışverişinizi kolaylaştırır. İhtiyacınıza göre kareli, çizgili, ya da düz defterler arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

Kalemler

Kalemlerin ders çalışma ya da not tutma motivasyonunu artırma etkisi vardır. Alışveriş öncesi hangi kalemlere ihtiyacınız olduğunu belirlemek, alışverişi daha kısa sürede tamamlamanıza yardımcı olacaktır. Uçlu, kurşun, jel, tükenmez gibi pek çok kalem modeli arasından ihtiyacınıza ve zevkinize yönelik tercihler yapabilirsiniz.

Ajanda ve Planlayıcılar

Daha düzenli ve planlı bir dönem geçirmek istiyorsanız ajanda ve planlayıcıları mutlaka kırtasiye alışverişi listenize eklemelisiniz. Günlük, haftalık, aylık ya da süresiz ajanda modelleri sayesinde sınav tarihlerinizi, yapacaklarınızı, derslerini organize edebilirsiniz.

Kalemlikler

Kırtasiye ürünlerini çantanızda daha düzenli taşıyabilmenize olanak sağlayan birbirinden farklı renk ve modellere sahip kalemliklerle tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Tripack edinerek sadece kırtasiye ürünlerinizi değil; hobi malzemelerinizi, elektronik ürünlerinizi, takılarınızı organize edebilirsiniz.

 


Bu Blog’u Sosyal Medya’dan Paylaş