Bugün 2132 kisi bu ürünü görüntüledi

İyi Hissetmek

Puan:
1. Hamur
Kapak: Karton
240,00 ₺ Yayıncı Liste Fiyatı : 300,00 ₺

24 Saat İçinde Kargoda

395 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

Puanınız

1 Ürün

Göster sayfa başı
  1. Yorumlayan : Gönderilme
    duygu durumunu düzeltmek için çok etkili bir kitap ayrıca bilimsel faydalı bilgiler içeriyor. teslimat ve paketleme gayet güzeldi

1 Ürün

Göster sayfa başı

Gözden geçirilmiş ve İlaç Kılavuzu eklenmiş yeni basım !

İşte size iyi bir haber ! Kendinizi kaygı, suçluluk, kötümserlik, erteleme, düşük özgüven saygısı ve depresyonun diğer ‘dipsiz kuyularından’ ilaçsız kurtarabilirsiniz. İyi Hissetmek’te, psikiyatrist Dr. David D. Burns duygularınızı harekete geçirecek ve hayata daha olumlu bakmanızı sağlayacak, bilimsel olarak test edilmiş teknikler sunuyor.

- Duygudurumunuzdaki dalgalanmaların nedenlerini anlayın!
- Olumsuz fikirleri kafanızdan silip atın!
- Suçluluk duygunuzla başa çıkın!
- Sevgi ve onay bağımlılığınızın üstesinden gelin!
- Özgüveninizi arttırın!
- ‘Hiçbir şey yapmamak’ ile baş edin!
- Depresyonun acı veren girdabından kurtulun!

  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Orijinal Dili: İngilizce
  • Sayfa Sayısı: 632
  • Basım Tarihi: Temmuz 2020
  • Kaçıncı Baskı: 48.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Temmuz 2020
  • Ebat: 13,5 X 19,5

İyi Hissetmek Kitabı

Kendinizi suçluluk, kaygı, kötümserlik, düşük benlik algısı, erteleme gibi depresyonun dipsiz kuyularından kurtarmak istiyorsanız İyi Hissetmek kitabını satın alabilirsiniz. En iyi psikoloji kitapları arasında yer alan İyi Hissetmek, duygularınızı harekete geçirerek hayat olumlu bir açıdan bakmanıza yardımcı olacaktır. Bilimsel olarak test edilmiş tekniklerin bulunduğu kitap, psikiyatrist David Burns tarafından kaleme alınmıştır.

İyi Hissetmek kitabını okuyarak duygu durumunuzda dalgalanmalara neden olan faktörlerin farkına varacak ve aynı zamanda olumsuz fikirleri zihninizden silip atacaksınız. Suçluluk duygusuyla başa çıkmak için etkili yöntemleri içeren kitap, özgüveninizi artıracak ve sizi depresyonun dipsiz kuyularından kurtaracaktır.

Özgüveninizi geliştirmek için de David Burns’un 10 Günde Özgüven kitabını satın alabilirsiniz.

İyi Hissetmek Kitabının Konusu | Neler Anlatıyor?

İyi Hissetmek kitabı yayımlandığı günden günümüze kadar 3 milyondan fazla satıldı. Kendine yardım kitapları arasından en faydalı olanı seçilen İyi Hissetmek, Amerikalı akıl sağlığı uzmanları tarafından hastalarına sıklıkla tavsiye ediliyor. Kitabı okuyan kişiler üzerinde yapılan bir araştırmada, herhangi bir tedaviye gerek kalmadan kişilerin %70’inin iyileşme gösterdiği sonucuna varılmıştır. Bireysel terapi ve antidepresan ilaçlar kadar etkisi olan kitap, kaygı ya da depresyon şikayetiyle boğuşan kişilere oldukça iyi gelecektir.

Duygusal sorun yaşayan kişilerin başucu kitabı olma niteliği taşıyan İyi Hissetmek, teknik olmayan bir dille yazılmış ve günlük hayattan eğlenceli örneklere yer vermiştir. Her geçen gün daha iyi hissetmek ve çevrenizdekileri daha iyi anlamak için İyi Hissetmek kitabını satın alabilirsiniz. İyi Hissetmek kitabını okuyarak da ruh durumunuzu daha olumlu bir düzeye çekebilirsiniz. Ayrıca kitabın içerisinde bulunan ödevleri de yaparsanız günlük hayatınızı etkileyen birçok duygusal ve davranışsal sorunu kolaylıkla çözebilirsiniz.


Yazarın Diğer Kitapları
Okurlarımız Bunları da Beğendi