Bugün 24 kisi bu ürünü görüntüledi

Dedemin Bakkalı

Puan:
1. Hamur
Kapak: Karton
181,30 ₺ Yayıncı Liste Fiyatı : 259,00 ₺

24 Saat İçinde Kargoda

395 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Puanınız

4 madde

Göster sayfa başı
  1. Yorumlayan : Gönderilme
    Sorunsuz teslimat,kaliteli baskı
  2. Yorumlayan : Gönderilme
    Çok içten çok eğlenceli bir kitap. Kızımdan sonra ben de okudum resmen çocukluğuma gittim
  3. Yorumlayan : Gönderilme
    Şermin Yaşar'ın dili ve anlatımı çok güzel. gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
  4. Yorumlayan : Gönderilme
    çocukların okuyacağı çok güzel ve sürükleyici bir kitap

4 madde

Göster sayfa başı

O, tuz ruhu isteyen müşteriye yemek tuzu gönderip "ruhu arkadan gelecek" diyen bir girişimci… 
O, fakir müşterilere bedava ürünler satıp ücreti zenginlerin hesabına yazan bir kahraman… 
O, bakkaldaki içecekleri birbirine karıştırıp daha güzelini bulmak ve müşterilerine sunmak için uğraşan bir sivri zeka… 
O, Afrikalı çocuklara yardım göndermek için arkadaşlarının ellerinden kandil yiyeceklerini toplayan bir yardımsever…
O, attığı her adım olay olan, aşırı eğlenceli, cin fikirli, fena halde yenilikçi bir bakkal çırağı…

Ticaret hayatında tam gaz koştu ama her seferinde yetişkinlerin dünyasına tosladı. Yetişkinler yüzünden başına gelmeyen kalmadı… Ve tüm deneyimleriyle, senin için harika bir rehber hazırladı.
Çocukların Yetişkinlerle İletişimde Dikkat Etmesi Gereken Hassas Konular, bu kitapta. 
Tam on madde. Oku ve dikkat et… 
Sana bir sır vereyim: 
Yetişkinler... 
Her yerdeler…

Şermin Yaşar'ın kendi hatıralarından ilhamla kaleme aldığı Dedemin Bakkalı, büyüklere çocukların gözünden kendilerini görme imkânı verirken; küçüklere ticaretin, yenilikçi düşünmenin, büyüklerin dünyasının ve insan ilişkilerine dair inceliklerin ipuçlarını veriyor. Epey güldürüyor, biraz hüzünlendiriyor, uzun uzun düşündürüyor.

 

Şermin Yaşar, en çok satan çocuk kitapları arasında yer alan Dedemin Bakkalı kitabını kaleme alırken kendi çocukluk hatıralardan yola çıkmıştır. Dedemin Bakkalı kitabı, büyüklere çocukların gözünden kendilerini görme fırsatı sunarken; çocuklara da insan ilişkilerinin, ticaretinin ve büyüklerin dünyasının ipuçlarını sunuyor. Yaz tatilinde dedesinin bakkalında çalışmaya başlayan Şermin’i konu alan Dedemin Bakkalı, eğlenceli anlatımıyla çocukların okuma alışkanlığını destekleyecektir.

  • Ürün Kodu: A.174422
  • Yazar:
  • Yayınevi: Taze Kitap
  • Barkod: 9786058422841
  • Cilt Durumu: Ciltsiz
  • Kağıt Türü: 1. Hamur
  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 200
  • Basım Tarihi: Kasım 2016
  • Kaçıncı Baskı: 7.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Mayıs 2018
  • Ebat: 13,5 X 21
  • Resimleyen: Mert Tugen

Dedemin Bakkalı Kitabı

Şermin Yaşar’ın kendi hatıraların yola çıkarak kaleme aldığı Dedemin Bakkalı kitabı, en çok satan çocuk kitapları arasında yerini aldı. Büyüklere, çocukların gözünden kendilerini görme şansı tanıyan Dedemin Bakkalı, küçüklere de ticaretin, insan ilişkilerinin, yenilikçi düşünmenin, büyüklerin dünyasının ipuçlarını sunuyor. Şermin Yaşar’ın Dedemin Bakkalı kitabıyla çocuklarınız oldukça keyifli vakit geçirip kahkahalara boğulurken aynı zamanda uzun uzun düşüncelere dalacaktır.

Dedemin Bakkalı Kitabı Konusu ve Özeti

‘’ Oyuncu Anne ‘’ lakabıyla sosyal platformlarda tanınan Şermin Yaşar, günümüzün en sevilen çocuk yazarlarından biri. Abartma Tozu kitabı ile de çok satan çocuk kitapları arasında yer alan yazarın çocukluk anılarından esinlenerek oluşturduğu Dedemin Bakkalı kitabı, küçük ve büyük çocuklardan tam not aldı. Dedemin Bakkalı kitabının konusu, yaz tatilinde evde oturmaktan sıkılan Şermin’in dedesinin bakkalına giderek çalışmaya başlamasıdır. Çocukların yetişkinlerle iletişimde dikkat etmesi gerekenleri eğlenceli bir üslupla aktaran Dedemin Bakkalı, büyüklerin dünyasına dair pek çok sırrı da çocuklarla paylaşıyor.

Yetişkinlere de küçüklerin gözünde nasıl göründüklerini görme fırsatı sağlayan kitap, akıcı ve eğlenceli bir dille yazıldığı için çocukların kitap okuma alışkanlığını destekleyecektir. Dedesinin dükkânında çırak olarak yaz tatili anılarını Dedemin Bakkalı kitabında kaleme alan Şermin Yaşar, ne yaparsa yapsın büyüklere yaranamayan küçükleri ve küçükleri bir türlü anlamayan büyükleri konu alıyor. Küçük Şermin; fakir müşterilerine bedava ürün satarak hesabı zengin müşterine not ediyor, tuz ruhunun ne olduğunu bilmediği için tuz gönderiyor… Çocuğunuz birbirinden eğlenceli olayların yer aldığı Dedemin Bakkalı kitabını okurken çok eğlenecek. Büyüklere de unuttuğu çocukluk anılarını hatırlatacaktır

Yazarın Diğer Kitapları
Okurlarımız Bunları da Beğendi