Bugün 21 kisi bu ürünü görüntüledi

Annelik Akademisi : Hamileyim

1. Hamur
Kapak: Karton
19,68 ₺ Yayıncı Liste Fiyatı : 23,15 ₺
Stokta Yok

395 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Puanınız

Bilim kitapları, hatta tüm kutsal kitaplar doğurganlık özelliği nedeniyle “anne”ye ayrı bir önem verir. Öyle ki, tüm dünya annelerden oluşan bir açık üniversite, bir akademidir. Buradan hareketle Boyut Yayınları; Prof. Dr. Pediatrist, Pediatrik Nörolog Sabiha Paktuna Keskin ile Annelik Akademisi serisini oluşturarak, rehber yayınlarıyla annelerin de yanında olduğunu gösteriyor. 

Annelik Akademisi’nin “Hamileyim” adlı kitabı; hamilelik döneminin yanı sıra, doğum ve yenidoğana ilişkin merak edilen her türlü bilgiyi içeriyor. 165 sayfalık bu kitabın; ‘Doğum Öncesi Hayat’tan ‘Hamilelik’e, ‘Doğum’dan ‘Yenidoğan’a kadar, anne adaylarına bu heyecanlı süreçte rehberlik etmesi amaçlanıyor. Orijinal adı; Gravidanza olan Hamileyim kitabının Türkçe içeriği ise, uzmanlık alanı çocukların büyümesi ve gelişmesi olan Prof. Dr. Sabiha Paktuna editörlüğünde hazırlandı. 

Hamileyim kitabı; içerdiği tamamı renkli, açıklayıcı anatomik grafiklerin yanı sıra, rahat okunabilir boyutu ve keyifli görselleriyle de hayatınızın en önemli döneminde elinizden düşüremeyeceğiniz başucu kitabınız olacak.

  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 165
  • Basım Tarihi: Mart 2011
  • Son Basım Tarihi: Mart 2011
  • Ebat: 22 X 22

Yazarın Diğer Kitapları
Okurlarımız Bunları da Beğendi