Bugün 2-14 kisi bu ürünü görüntüledi

2022 Müessir Çıkmış Soru Bankası İdari Hakimlik Seti

1. Hamur
Kapak: Karton
2.380,00 ₺ Yayıncı Liste Fiyatı : 2.800,00 ₺

24 Saat İçinde Kargoda

Sadece 2 adet kaldı

395 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Puanınız

MÜESSİR ADLİ-İDARİ HÂKİMLİK SORU BANKASI HAKKINDA
Değerli hakim ve savcı adayları,
Doğru kaynak ve doğru strateji ile çalışmanın çok önemli olduğu Adli ve İdari Yargı Hakim Adaylığı sınavlarına hazırlık sürecinde öncelikli hedefimiz MÜESSİR Hâkimlik Çıkmış Soru Bankası ile sizlere en ETKİLİ kaynağı sunmaktır. Bu hedefimizi gerçekleştirmek için soru bankamızı her baskıda “daha iyi nasıl olur? Hakim ve savcı adaylarına faydası hangi şekilde daha fazla olur?” diye düşünüyor ve birçok değişiklik ve yeniliklerle bu hedefimizi gerçekleştirme yolunda ilerliyoruz. İlk baskısını 2019 yılında yapan ve 2020 yılı baskısından bu yana ORİJİNAL HAKİMLİK SORULARINI içermesi ile çok önemli bir fark yaratan MÜESSİR Hâkimlik Çıkmış Soru Bankası 2021 yılından bu yana da Hakimlik Akademisi iş birliği ile hazırlanarak kadro ve kalitesini artırarak yeni baskılarına devam etmektedir. Bu bağlamda; MÜESSİR 2022 Adli ve İdari Hakimlik Çıkmış Soru Bankası’nın (4.Baskı) özellikleri şu şekildedir:
Her yeni baskıda kalitesini daha da artırmayı hedefleyen MÜESSİR Hâkimlik Çıkmış Soru Bankası, vizyonu ve tecrübesiyle hâkimlik sınavlarına hazırlanan adayların nezdinde önemli bir yer tutan ve yıllardır Türkiye 1.leri başta olmak üzere başarılarıyla da kendini ispat eden İlkuzem (Hakimlik Akademisi) iş birliği ile hazırlanarak kadrosunda ve içeriğinde genişlemeye gitmiştir.
Ayrıca, hedefi hâkimlik mesleği olan siz değerli hakim ve savcı adaylarına, çıkmış soru
bankası olarak HAKİMLİK SINAVLARININ “uyarlama değil” ORİJİNAL hallerini sunmak istedik. Bu konuda ÖSYM ile görüşüp telif haklarına yönelik gerekli prosedürleri gerçekleştirip ve hâkimlik sorularının orijinal versiyonlarını yayınlama hakkına sahip olduk. Sonuç olarak, MÜESSİR 2022’de TÜM Adli Hakimlik ve TÜM İdari Hakimlik sınavlarında sorulan soruların ORİJİNAL halini göreceksiniz. Tabi ki eski yıllara ait sorularda değişen mevzuattan kaynaklı güncellemeler yapılması gerekmişse bu güncellemeler yapılmış ve soruda bu husus belirtilmiştir.
MÜESSİR Çıkmış Soru Bankasının bir diğer önemli farkı ise şudur ki MÜESSİR Çıkmış Soru Bankası ADLİ SET ve İDARİ SET olarak iki farklı şekilde temin edilebilir. Böylelikle ihtiyacınız olmayan kitapçığın maliyetine katlanıp daha fazla para vermek zorunda kalmayacaksınız. Ayrıca hem Adli hem İdari Hakimlik sınavına hazırlanmak isteyen bir hakim savcı adayı ADLİ SET’in haricinde eksik kalan “Vergi Hukuku” ile “Maliye-İktisat” kitapçıklarını ayrı olarak temin etme imkanına sahip olacak.
Tüm alanlarda soru bankamızın basım tarihine kadar yapılan kanun değişiklikleri işlenmiş, değişikliklerle ilgili çıkmış soru yoksa bile bu değişiklikler ayrıca ilgili bölüme metin olarak eklenmiştir.
Bildiğiniz üzere İş Hukuku sorularının Adli hakimlik geçmişi çok yok, ancak soruları hazırlayanın ÖSYM oluşu dikkate alındığında ÖSYM kaynaklı KPSS’de ÇEKO bölümündeki sorular ile ÖSYM’yi ölçü alan SMMM sınavlarının iş hukuku soruları incelenmiş ve bu sınavlarda yer alan ve Adli Hakimlik kapsamında olan sorular da İş Hukuku bölümüne dahil edilmiştir.
MÜESSİR İdari Setin içinde “Maliye ve İktisat” kitapçığı da yer almaktadır. Maliye kısmında TÜM İdari Hakimlik soruları ile son yıllara ait KPSS ve Sayıştay soruları bulunmaktadır. İktisat kısmında ise İdari Hakimlik ile son yıllara ait KPSS, Kaymakamlık ve Sayıştay sınavlarından özenle seçilmiş öğretici sorular yer almaktadır.
İlk baskıda olduğu gibi her alanda sorular kendi içinde konularına göre tasnif edilmiştir.
MÜESSİR ADLİ-İDARİ HAKİMLİK SORU BANKASI
Gerektiğinde tablolar ve kutulu anlatımlar ile cevap içeriği veya ilgili bölüm desteklenmiştir.
En kapsamlı ve en güncel soru bankası olması hedeflenmiştir.
Son olarak, birebir ya da birebire yakın olan sorular tek çatı altında birleştirilmiştir. Böylelikle, tek soru altında birden fazla sınav sorusunu görmeniz sağlanmıştır. Buradan hareketle, tek çatı altında birleştirilen soruda birbirinden farklı yıllarda ya da farklı sınavlarda sorulan belki 2 belki 3 sınavın sorusunu çözmüş olacaksınız.
Uzman bir hoca kadrosu tarafından kaleme alınan “MÜESSİR” soru bankamız hâkimlik sınavları öncesinde umarız ismiyle müsemma olacak ve bu yolda bitirilmesi gereken “EN ETKİLİ” kitap olacaktır.

 

  • Ürün Kodu: A.236971
  • Yazar: Kolektif
  • Yayınevi: Temsil Kitap
  • Barkod: 9786257262187
  • Cilt Durumu: Ciltsiz
  • Kağıt Türü: 1. Hamur
  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 2372
  • Basım Tarihi: Nisan 2021
  • Kaçıncı Baskı: 4.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Mart 2022

Yazarın Diğer Kitapları
Okurlarımız Bunları da Beğendi