Bugün 1-14 kisi bu ürünü görüntüledi

2019 Astrolojisi İçindeki Çocuğu Doğurmak

1. Hamur
Kapak: Karton
20,74 ₺ Yayıncı Liste Fiyatı : 25,93 ₺
Stokta Yok

395 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategori

Puanınız

Kabala, astroloji ve mitolojiyi birleştiren bu temel astroloji rehberiyle senenizin haritasını çıkarın ve gelecek 12 ayı planlayın. Kitabın ilk kısmı 2019 yılına genel bir bakış sağlarken ikinci kısım da her bir burç için astrolojik eğilimleri detaylandırıyor.

Finansal açıdan hangi günler iyi? Aşk ve ilişkiler için uygun tarihler ne zaman? Sağlığımı hangi dönemlerde kontrol ettirmeliyim? Merkür retrosu ne zaman gerçekleşecek? Tutulmalar ne zaman? 2019, yeniden doğuş vaat ediyor. Yaratıcılığınıza ve sevginize bağlanmanıza yardımcı olabilecek bir yıl. 2019, kariyer, yuva ve şefkatli bir hırs arasında denge kurmayı öğreneceğimiz bir dönem. Jüpiter Yay burcunda olduğundan, Oğlak burcunda Satürn ile dengelenmiş büyük bir büyüme ve bereket bekleyebiliriz. Bu yıl Venüs ve Mars retroları gerçekleşmeyeceğinden, Ocak, Temmuz ve Aralık aylarındaki tutulmalar 2019’un geçmiş yıllara nazaran çok daha hızlı bir şekilde ilerlemesine neden olacak. Ruhunuzun pusulası olacak bu kitapla, burçlar ve eşzamanlılıklar arasında gezinmeyi öğreneceksiniz.

Yazar, çalışmalarına numerolojiyi, Çin zodyakını ve mistik gelenekleri harmanlamış olan, gezmiş görmüş bir astroloji hocasıdır. Kitabında, 2019 yılı için geçerli olan genel önerileriyle birlikte, projelere başlamadan önce göz önünde bulundurulması gereken belirli tarihleri, yıl boyunca her bir gezegenin teşkil edeceği önemli yönleri, her bir burç için ayrıntılı tahminleri (özellikle tutulmalar hakkında yararlı bilgiler ile) ve de çok daha fazlasını dâhil etmiştir.

- Mountain Astrologer Dergisi - 

  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 232
  • Basım Tarihi: Aralık 2018
  • Son Basım Tarihi: Aralık 2018
  • Ebat: 13,5 X 21

Yazarın Diğer Kitapları
Okurlarımız Bunları da Beğendi