Bugün 2-14 kisi bu ürünü görüntüledi

2018 KPSS ÖABT İngilizce Tamamı Çözümlü Soru Bankası

1. Hamur
Kapak: Karton
39,58 ₺ Yayıncı Liste Fiyatı : 52,78 ₺
Stokta Yok

395 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Puanınız

Sevgili öğretmen Adayları,

Bu kitap, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) İngilizce öğretmenliği Alan Bilgisi Testi (öABT-İngilizce)kapsamındaki soruları çözmek için gerekli bilgi, beceri ve teknikleri edinmeniz ve soruları kolaylık çözebilmeniz amacıyla farklı soru çeşitleri ile kendinizi geliştirmeniz sürecinde siz değerli öğretmen adaylarımıza kılavuzluk etmek için hazırlanmıştır.

Kitabın hazırlanış sürecinde, sınav kapsamındaki temel alanlarda kapsamlı alanyazın taraması yapılmış, bu kitabın gerek İOABT’de gerekse gelecekteki meslek hayatınızda ihtiyacınızı maksimum derecede karşılayacak şekilde ve öABT`de çıkan ve çıkacak sorularla paralel sorular içerecek nitelikte olması hedeflenmiştir.

Dört ana bölümden oluşan kitabımızda, her bölüm ayrı konu başlıklarından oluşan toplamda 1274 soru içeren testler bulunmaktadır. Detaylı, güncel ve anlaşılır bir dilde yazılan çözümlü anlatımları ve açıklamaları ile bu özgün sorular, öABT`de çıkacak sorularla konu ve tarz itibariyle birebir örtüşmektedir. Ayrıca, kitabımızda, testlerin karışık değil de konu başlıklarıyla ayrı ayrı verilmiş olması, hangi konuda eksikliğiniz olduğunu görmenizi ve Konu anlatımı kitabımıza başvurarak bu eksiklilerinizi tamamlamanızı sağlayacak ve yol gösterecektir.

Yoğun bir araştırma ve çalışma süreci ile hazırlanmış olan bu kitapla ilgili görüşlerinizi ve önerilerinizi bizimle [email protected] aracılığı ile paylaşabilirsiniz.

Geleceğimizi güvenle emanet ettiğimiz siz değerli öğretmenlerimizin hizmet öncesi ve hizmet içi eğitimlerinde katkıda bulunabilmek ümidiyle...

  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 376
  • Basım Tarihi: Kasım 2017
  • Kaçıncı Baskı: 7.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Kasım 2017
  • Ebat: 19 X 27

Okurlarımız Bunları da Beğendi