Bugün 2-14 kisi bu ürünü görüntüledi

2015 Resimli Türkçe Edebiyat Takvimi

1. Hamur
Kapak: Karton
14,45 ₺ Yayıncı Liste Fiyatı : 17,00 ₺
Stokta Yok

395 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

Puanınız

İletişim Yayınları’ndan bir ilk: Resimli, edebiyat tarihinden seçme bilgilerle yepyeni öyküleri bir arada sunan, Türkçe edebiyat takvimi…

50’den fazla yazarın katkısıyla hazırlanan, 15 farklı çizerin çizgileriyle hayat verdiği Resimli Türkçe Edebiyat Takvimi, edebiyat müptelalarının masasında başköşeye kurulmaya hazır. 365 günün her birinde edebiyat tarihine, yazarlara, eserlere dair bilgiler vermesiyle nostaljik takvimlere benzese de sadece malumatfuruş bir takvim değil bu, çok daha fazlası… Türkçe edebiyatın en seçkin isimleri bu takvimde hikâyelerini tefrika ediyor, karşınıza yepyeni öykülerle çıkıyorlar. Ayrıca farklı farklı kitaplardan seçilen alıntılar, size okumadığınız birçok eser hakkında fikir vererek “edebî keşifler” yapmanızı sağlarken; çizerlerin öykülere eşlik eden illüstrasyonları, yaratılan tiplemeler, karikatürler ise okuma zevkinizi artıracak. 

2015 Resimli Türkçe Edebiyat Takvimi, yıl boyunca kitap kurdu okurların elinden düşmeyecek, hem okumak hem de saklamak isteyecekleri bir derleme… Elinize alınca siz de göreceksiniz, böylesi daha önce hiç yapılmadı!

  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 732
  • Basım Tarihi: Aralık 2014
  • Kaçıncı Baskı: 3.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Ocak 2015

Yazarın Diğer Kitapları
Okurlarımız Bunları da Beğendi