Bugün 2-15 kisi bu ürünü görüntüledi

1923 - 1946 : Tek Partili Dönem Medya ve Siyaset 2

1. Hamur
Kapak: Karton
291,20 ₺ Yayıncı Liste Fiyatı : 364,00 ₺

3 İş Günü İçinde Kargoda

395 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Puanınız

"1923- 1946: Tek Partili Dönemde Medya ve Siyaset 2” ana başlığı altında yayınlanan ve Türkiye’de tek partili dönemde medya-siyaset ilişkilerini farklı perspektiflerden ele alan kapsamlı bir proje olarak tasarlanan bu ikinci kitapta da, akademisyenlerin kendi araştırma ve görüşlerinden derledikleri sekiz adet çalışma bulunmaktadır.
Plato Meslek Yüksek Okulu tarafından yayınlanan ve Editörlüğünü Dr. Tolga Yazıcı’nın yaptığı kitapta; ilgili dönemde yaşanan medya-siyaset ilişkileri, yeni tasarlanan genç Cumhuriyete süreli yayınlar vasıtasıyla ideolojik katkılar sunmak, Türk basın tarihi, Türk siyasal hayatı ve medya, iktidarların iletişim ve medya politikaları, dönemin yaşanmış olaylarını gazeteler üzerinden incelemek, iktidarlar tarafından basına konulan sansürler v.b. konular birçok alt başlık altında analiz edilmiştir.
Yazarların tamamen kendi özgün çalışmalarıyla ortaya koydukları makaleler benzer araştırmalara da kaynak oluşturabilecek bir bellek çalışması niteliği taşımaktadır. Tek parti döneminde de devamlı tartışma konusu olan medya iktidar ilişkilerinin/medya- siyasetçi ilişkilerinin ve dönemin hükümetlerinin medya politikaları v.b uygulamalarının bu kitapla ortaya konulmasıyla, Türkiye’de bu dönemdeki medya iktidar ilişkilerinin bir nebze de olsa kaynak bir kitapta toplanması düşünülmüştür. 

  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 230
  • Basım Tarihi: Haziran 2016
  • Kaçıncı Baskı: 1.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Haziran 2016
  • Ebat: 16,5 X 23,5

Yazarın Diğer Kitapları
Okurlarımız Bunları da Beğendi