Bugün 2-15 kisi bu ürünü görüntüledi

1000 Nokta: İkonlar

1. Hamur
Kapak: Karton
33,60 ₺ Yayıncı Liste Fiyatı : 48,00 ₺
Stokta Yok

395 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

Puanınız

Sayfaya dağılmış noktaları birleştirip ardında bekleyen gizemi ortaya çıkardığımız meşhur bulmacayı çoğumuz hatırlarız. Ve bunun çocukken bize verdiği büyük hazzı…

Şu ana kadar 18 ülkede yayımlanıp, yarım milyonun üstünde bir satış adedine ulaşan 1000 Nokta serisi, klasik "noktaları birleştir" bulmacası üstünde küçük çaplı bir devrim yaparak onu "çocukluğa ait" olmaktan kurtarıyor. Grafik tasarımın çılgın çocuğu Thomas Pavitte, basit eskizleri andıran eski versiyonlara derinlik ve gölge gibi detayları ekleyerek, onları üstünde çalışırken kafanızı kaldıramayacağınız, bittiğinde ise duvarınıza asmak isteyeceğiniz devasa (kitabın ebadı 30 cm x 42 cm) sanat eserlerine dönüştürüyor. 

Serinin ilk kitabı 1000 Nokta: İkonlar, Alfred Hitchcock, Marilyn Monroe, Andy Warhol, Elvis Presley, Albert Einstein, Salvador Dalí, Madonna, Bob Marley, Audrey Hepburn ve Muhammed Ali gibi dünyaca ünlü 20 ikonun portrelerini sunuyor. Tüm ihtiyacınız, biraz sabır. 999 basit çizgi bir araya geldiğinde ortaya nelerin çıkabildiğine şaşıracaksınız. Uğraşırken geçecek zaman diliminin size nasıl iyi geleceğini ise tahmin bile edemezsiniz.

Thomas Pavıtte 1985'te Yeni Zelanda'da doğdu. Grafik tasarım ve deneysel sanatla uğraşan Pavitte, basit tekniklerle karmaşık eserler yaratıyor. Kendi yarattığı ve tüm zamanların en çetrefilli noktaları birleştirme şablonu olarak anılan 6239 noktalık Mona Lisa portresiyle (birleştirmesi 9 saat sürüyor) resmi olmayan bir dünya rekoruna imza attı. Bunu takiben oluşturduğu dört kitaplık 1000 Nokta serisi yayımlandığı pek çok ülkede ufaktan bir salgına dönüşmüş durumda.

  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 48
  • Basım Tarihi: Ocak 2015
  • Kaçıncı Baskı: 6.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Ocak 2019
  • Ebat: 30 X 42

Yazarın Diğer Kitapları
Okurlarımız Bunları da Beğendi